Blog


 

Avem 2 oferte pentru un par si un ten hidratat!

15.12.2017
In sezonul rece, gerul, vantul si diferentele mari de temperatura afecteaza atat tenul, cat si podoaba capilara, cauzand o deshidratare puternica.
Pentru a le da din nou vitalitate, este necesara o ingrijiire speciala.
Petru ca tinem la frumusetea ta si dorim sa iti pregatesti atat parul, cat si tenul pentru coafurile si make-up-urile de Sarbatori, venim in intampinarea ta cu doua oferte!

1. Iti oferim 7% discount la tratamentul de par Wella System Professional 100% Repair!
Acesta reconstruieste instant cheratina parului, oferindu-i mai multa rezistenta si vitalitate pâna la 5 spalari. Formula înnoita RNP este infuzata cu tehnologia Molecular Hair Restructurer si contine aminoacizi esentiali in hidratarea intensa a parului.
Discount valabil in perioada 16 Decembrie 2017 - 10 Ianuarie 2018.

2. Pentru un ten perfect, iti oferim 5% la Tratamentul Forever Young!
Se folosesc produse profesionale Academie Scientifique de Beaute. Este un tratament facial puternic hidratant si cu efect instant de intinerire! Contine Vitamina C pura, care reface fibrele de colagen.
Pasi:
1. Demachierea &Tonifierea, pentru purificarea porilor si restabilirea PH-ului;
2. Peeling;
3. Aplicarea dozei de Vitamina C, prin masare;
4. Aplicarea plasturilor si picurarea activatorului. Se maseaza plasturii pe piele, pana acestia se dizolva si elibereaza in piele nutrienti;
5. Aplicarea mastii;
6. Hidratarea pielii (Crema de final).
Durata tratament: 60 minute

Discount valabil in perioada 16 Decembrie 2017 - 10 Ianuarie 2018.


Aceste doua tratamente pot fi cadoul perfect pentru cei dragi! Puteti achizitiona oricand cupoane cadou, pe care le puteti incarca cu orice suma, iar persoana care le va primi va putea beneficia de orice serviciu doreste!
 
Va asteptam cu drag la specialistii nostri!