Blog


 

Gala Premiilor Wella 2016

6.10.2016
Gala Wella este, fara doar si poate, unul dintre cele mai importante evenimente de hair-style din Romania. Aceasta da tonul tendintelor de hair-coloring si hair-cutting pentru noul sezon.
In cadrul acestui eveniment, a avut loc si o competitie, la care au participat hair-stylisti de top din tara si in cadrul careia au fost desemnati doi castigatori, care vor reprezenta Romania la concursul de hair-styling International Trend Vision de la Barcelona, din data de 6 noiembrie 2016.
Am savurat acest show care, credeti-ne pe cuvant ca a fost unul exploziv, atat pentru cei care lucreaza in domeniu, cat si pentru cei care sunt doar pasionati de hair-style.
Toamna aceasta, trendul dominant este BRONDE LUXE, plin de stralucire si naturalete. Acesta combina foarte bine confortul cu stilul, creand o frumusete luxurianta!
Denumirea de bronde este o combinatie intre termenii „brown” (saten) si „blonde” (blond) si reprezinta un amestec intre doua dintre cele mai iubite culori de par. Bronde-ul este tranzitia perfecta dintre o culoare mai deschisa si una mai inchisa si creeaza iluzia ca parul a fost deschis in mod natural, de soare.
Creativitatea este atinsa la cote maxime prin texturi si tunsori deosebite! Tunsorile scurte sunt puse in evidenta de forme si de nuante incredibile, iar parul lung de reflexii regasite in natura.
Pentru ca sunteti clientii nostri si stim ca sunteti iubitori de culoare, forma, textura, atunci va lasam sa descoperiti minunatele creatii din cadrul acestei gale!

Sursa Foto: Wella Professionals