Blog


 

Ombre, sombre, balayage sau babylights?

3.06.2015
Trendurile vin si pleaca, insa, de ceva vreme, parul vopsit cat mai natural se afla in topul tendintelor.
Prima oara a aparut stilul ombre, insa ulterior am inceput sa auzim tot mai multe denumiri noi: sombre, balayage, babylights.

Care este diferenta dintre aceste stiluri, veti afla in randurile urmatoare:

• Ombre
Ombre este un trend aparut acum cativa ani si presupune o decolorare gradata si voita a varfurilor (de obicei, la radacina se aplica o nuanta inchisa, iar la varfuri una foarte deschisa).
Efectele cromatice ale acestei tehnici sunt variate (se pot folosi culori puternice - rosu, mov, roz, verde etc). Trecerea de la o culoare la cealalta este una destul de brusca.

• Sombre
Diferenta fata de Ombre este subtilitatea, o trecere de abia vizibila de la radacina catre varfuri (SOMBRE - Soft OMBRE).

• Balayage
Aceasta metoda presupune aplicarea vopselei cu mana libera, pe cateva suvite, pentru a crea un joc de culori naturale. In aceasta tehnica, culorile aplicate trebuie sa fie cu 3, maxim 4 nuante mai deschise decat culoarea naturala. Culoarea este aplicata vertical, asadar nu apare o linie de demarcatie intre nuante.

• BabyLights
Prin aceasta tehnica, suvitele sunt scoase in evidenta foarte delicat. Fata de tehnica balayage, se aleg suvite mult mai subtiri de par. Acestea au rolul de a indulci trasaturile fetei si de a da o nota de naturalete look-ului.

Ne declaram total indragostiti de aceste tehnici noi!
Acum ca te-ai familiarizat cu acesti termeni, te asteptam cu drag la hair-stylistii nostri!

Programeaza-te acum: *3000!