Blog


 

Cu bune si cu rele...

10.03.2016
Dragii nostri, initial nu am dorit sa facem publice aceste informatii, insa, pentru ca va consideram mai presus de orice, prietenii nostri si vrem sa pastram in continuare o relatie de transparenta, socotim ca este corect sa va facem cunoscute anumite incidente care au avut loc in ultima perioada.
De-a lungul anilor v-am castigat increderea, oferindu-va experiente MAGICE, de la intrarea in salon, pana la iesirea din acesta.
Datorita sustinerii voastre, am reusit sa crestem si sa ne facem mari: de la un singur salon, am ajuns la 9 saloane in Bucuresti si nu dorim sa ne oprim aici!
Am investit in personal de calitate, cu experienta vasta in domeniu, in beauty traineri interni, in echipamente moderne si performante, in produse de calitate, dorind intotdeauna sa tinem pasul cu preferintele voastre, dorind sa ne imbunatatim si sa aducem un plus fata de alte saloane concurente.
 Toate acestea, ne aduc lucruri foarte bune: multumirea voastra,  faptul ca reveniti iar si iar in sanul familiei noastre.
Pe langa acest lucru minunat, se pare ca sunt si oameni care vor sa ne faca rau, care considera ca prin distrugere, vor rezolva ceva.
In ultima vreme au avut loc incidente neplacute cu doua saloane de-ale noastre:  geamurile fatadelor au fost sparte, in toiul noptii, de un faptas, momentan, neidentificat. Spunem momentan, deoarece acest caz este in atentia politiei.
Ceea ce ni se intampla in acest moment, ni se pare revoltator! Suntem intrigati de cat de departe poate ajunge rautatea unora.
La celalalt capat, descoperim tot mai multe saloane concurente care ne copiaza: imaginea, programele de fidelizare, campaniile de marketing si multe alte lucruri.
V-am atasat in galeria foto, exemplele cele mai concludente care ne-au atras atentia. Fiecare dintre acestea, reprezinta saloane diferite. In prezent, sunt 5 saloane care ne copiaza indeaproape si 20 care ne plagiaza partial, posibil din lipsa resurselor.
Se pare ca suntem o adevarata sursa inspirationala pe piata de beauty! Pe o parte, ne bucura acest lucru, insa si aceasta plagiere trebuie sa aiba o limita de decenta.
Voiam sa lamurim acest aspect: aceste saloane nu au nicio legatura cu Saloanele Magic. Nu sunt saloanele noastre partenere.
Din pacate, lipsa acuta de originalitate a unora, va "naste" intotdeauna copii.  Pacat, ne-am fi putut bucura de putina diversitate!
Vrem sa felicitam pe aceasta cale saloanele de infrumusetare concurente care isi pastreaza identitatea brandului si dezvolta campanii de imagine si de marketing originale, castigandu-si clientii prin autenticitate, nu prin copiere.
Inca un lucru deranjant, demn de mentionat: concurenta, fiind la curent cu faptul ca avem angajati plini de potential, ni-i agaseaza cu propuneri de colaborare.
Tot ce va putem spune este ca ne-am saturat sa ne vedem "copia xerox" prin toata capitala, iar cei care aleg sa ne" imite" sau sa ne faca rau sub orice forma, speram sa fie constienti ca exista legi care pedepsesc vandalizarea si plagiatul.