Juridic


Politica de Confidentialitate Saloanele Magic

 

1. Informatii despre Magic Smart Grup
1.1. Acest regulament referitor la gestionarea datelor cu caracter personal este detinut firma Magic Smart Grup SRL, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/9408/2014, CIF RO33472999 emite principiile de prelucrare a informatiilor personale ale vizitatorilor paginii de internet www.saloanelemagic.ro, mai cu seama a utilizatorilor înregistrati, si a clientilor Magic Smart Grup SRL, care beneficiaza de servicii in cadrul locatiilor Magic Smart Grup SRL.
1.2. Magic Smart Grup SRL este raspunzator de prelucrarea datelor cu caracter personal în calitate de administrator si determina scopul si mijloacele prin care vor fi procesate datele cu caracter personal.

2. Ce fel de date personale prelucram?
2.1. Datele furnizate de clienti. La Magic Smart Grup SRL, prelucram datele personale ale utilizatorilor si clientilor nostri. Acestea, sunt datele personale furnizate în timpul înregistrarii la newsletterul Magic Smart Grup SRL, pe site-ul www.saloanelemagic.ro, sau datele furnizate in cadrul locatiilor noastre, pentru a putea crea contul de client. Datele solicitate sunt: Nume, Prenume, data nasterii, numarul de telefon si adresa de email.
2.2. Datele personale de pe Facebook. Daca utilizati pagina de socializare Facebook, veti permite accesul firmei Magic Smart Grup SRL la profilul dvs. public, data nasterii, locatia curenta si adresa de e-mail. Din profilul dvs. public de pe Facebook, fac parte si numele si prenumele dvs., fotografia de profil, categoria de vârsta, sexul si alte informatii publice, în functie de cum v-ati setat profilul.
2.3. Datele obtinute prin cookie-uri. Pentru a eficientiza campaniile de publicitate si pentru a îmbunatati si ofertele de produse si servicii, Magic Smart Grup SRL utilizeaza informatii despre serviciile solicitate de clientii nostri. Daca v-ati activat si v-ati acordat consimtamântul pentru utilizarea cookie-urilor în browserul dvs., Magic Smart Grup SRL va achizitiona date despre vizitele pe site-urile web, paginile vizualizate si alte activitati efectuate pe adresa noastra web.
2.4. Magic Smart Grup SRL nu colecteaza si nu prelucreaza alt gen de date personale, cum ar fi cele cu caracter sensibil, de exemplu, starea dvs. de sanatate, etnie sau religie, samd.

3. În ce scopuri va procesam datele cu caracter personal?
3.1. Numele si prenumele, data nasterii, numarul de telefon si adresa de email, va sunt preluate si procesate, pentru a va putea crea contul de client. Contul de client este realizat, pentru a beneficia de bonusurile de fidelitate, pentru a putea beneficia de discountul aniversar si pentru a putea fi notificat pe email si prin sms de ofertele noastre.
3.2. Pentru a va putea verifica punctele de fidelitate si pentru a va putea prezenta ofertele de servicii de care dispunem sau alte notificari importante, Clientii sau Utilizatorii pot descarca aplicatia mobila Magic Salon, disponibila atat in Google Play, cat si in App Store. Pentru a se conecta, Clientul sau Utilizatorul trebuie sa  introduca in aplicatie un cod unic de identificare, corelat contului de client. Pe acesta il poate obtine din cadrul Locatiilor Magic Smart Grup SRL.
Notificarile le veti primi pe baza unui consimtand total voluntar, pe care il puteti retrage oricand, specificandu-ne printr-un sms pe numarul de telefon: +40724663785 ca nu doriti sa mai primiti alterte in aplicatia mobila.
3.3. Pentru a putea prezenta oferta de servicii de care dispune, sau pentru a trimite notificari privind programarile, sau alte informatii de interes, Magic Smart Grup SRL se foloseste de numarul de telefon, pentru a trimite notificari ocazionale prin SMS sau mesaje vocale. 
Magic Smart Grup va permite sa va dezabonati în orice moment sau si va opune si unei astfel de procesari. Clientii care se înregistreaza dupa intrarea în vigoare regulamentului Magic Smart Grup, pot primi mesaje comerciale pe baza unui consimtamânt, total voluntar.
Va puteti retrage consimtamântul în orice moment, specificandu-ne prin sms pe numarul de telefon: +40724663785 ca nu doriti sa mai primiti alterte. Daca va retrageti consimtamântul, nu vom mai procesa datele dvs. în scopul trimiterii de comunicari.
3.4. Pentru a face publica oferta serviciilor Magic Smart Grup SRL si pentru promovarea ofertei Magic Smart Grup SRL, se utilizeaza în principal o adresa de e-mail pentru comunicare. În acest caz, procesarea se bazeaza numai pe consimtamântul, dvs., care este în întregime voluntar.
Daca doriti sa nu mai primiti newsletterele noastre, va puteti dezabona oricand doriti, accesand link-ul de dezabonare gasit in newsletterul nostru.
Va puteti inregistra oricand sa primiti notificarile Magic Smart Grup SRL, accesand site-ul nostru www.saloanelemagic.ro, rubrica newsletter si sa completati numele si adresa dvs de email.
3.5. Pentru o mai buna orientare a publicitatii si promovarii MAGIC SMART GRUP SRL se ocupa de datele privind vizitele pe site-uri, serviciile vizionate si alte activitati desfasurate pe alte site-uri, atunci când utilizeaza cookie-uri. Procesarea este posibila doar pe baza consimtamântului dvs. cu privire la utilizarea cookie-urilor corespunzatoare. Acest consimtamânt este în întregime voluntar. De regula, pe baza datelor de mai sus, MAGIC SMART GRUP SRL achizitioneaza statistici, analize si rapoarte privind comportamentul utilizatorilor site-urilor web. Pe baza acestora, MAGIC SMART GRUP SRL poate directiona mai bine reclamele catre utilizatorii interesati, poate personaliza continutul paginii web cu ceea ce va intereseaza cu adevarat, si cu ceea ce cautati sau de ce sunt interesati în general grupuri mai largi de utilizatori. În acest caz, prelucrarea datelor cu caracter personal este de obicei automatizat.
3.6. Pentru a va putea inregistra o programare, colegele noastre va vor solicita numele si numarul de telefon. Pe baza acestor informatii, va fi realizata programarea dvs si astfel va vom putea contacta pentru a confirma prezenta.

4. Anularea consimtamântului si anularea primirea comunicatelor sau mesajelor MAGIC SMART GRUP SRL
4.1. Comunicatele companiei. Utilizatorii si clientii MAGIC SMART GRUP SRL se pot dezabona în orice moment de la primirea comunicatelor:

  • dând click pe link-ul regasit în fiecare comunicat în partea de jos; sau
  • trimitându-va dezacordul privind prelucrarea datelor cu caracter personal la MAGIC SMART GRUP SRL la adresa de e-mail marketing@saloanelemagic.ro sau prin intermediul altor contacte enumerate în aceste regulament.

Cookie-urile. Daca doriti sa dezactivati stocarea cookie-urilor, puteti schimba setarile direct în browser-ul dvs.. Daca dezactivati stocarea cookie-urilor de la MAGIC SMART GRUP SRL, este posibil ca unele parti ale site-ului sa nu functioneze corect.


5. Cine are acces la datele personale?
5.1. În primul rând, datele personale sunt prelucrate de catre MAGIC SMART GRUP SRL si de catre personalul sau. Toate persoanele care au acces la datele cu caracter personal sunt obligate sa pastreze confidentialitatea si acest angajament continua chiar si dupa ce s-a încheiat colaborarea cu MAGIC SMART GRUP SRL.
5.2. MAGIC SMART GRUP SRL gestioneaza, de asemenea, prelucrarea datelor cu caracter personal în calitate de administrator, cum ar fi în calitate de procesor. Procesor înseamna orice entitate care prelucreaza datele personale pentru MAGIC SMART GRUP SRL în scopurile si modalitatile specificate de MAGIC SMART GRUP SRL.
Daca consimtamântul dvs. este necesar pentru procesare, transferam datele numai procesatorilor daca v-ati dat acordul. Oferim spre procesare doar datele absolut necesare pentru a îsi putea îndeplini rolul serviciilor lor. Printre cei care va proceseaza datele se afla:

  • Google LLC (sistem pentru marketing on-line)
  • MailChimp. (sistem pentru trimiterea e-mailurilor/ newsletterelor)
  • Facebook, Inc. (sistem pentru marketing on-line)
  • Telekom  (sistem pentru marketing on-line si pentru telecomunicatii)
  • Expressoft (sistem pentru facturare si marketing on-line)
  • Medialine (sistem pentru programari online).

6. Care este durata de procesare a datelor personale?
6.1. Comunicarile sunt trimise utilizatorilor atât timp cât acest lucru este acceptat de catre client. Acestea sunt trimise pâna când clientul se dezaboneaza sau pâna când îsi exprima dezaprobarea în ceea ce priveste prelucrarea datelor personale în acest scop. Cu toate acestea, comunicarile sunt trimise timp de maxim 10 ani. Magic Smart Grup SRL cere apoi un nou consimtamânt.
6.2. Datele obtinute în scopuri de marketing prin intermediul cookie-urilor sunt procesate de Magic Smart Grup pe durata consimtamântului dvs. pentru utilizarea cookie-urilor, adica atâta timp cât veti permite stocarea cookie-urilor în browserul dvs. sau pâna când va veti exprima dezaprobarea în ceea ce priveste prelucrarea datelor personale în acest scop.
6.4. Prelucrarea ulterioara a datelor cu caracter personal în plus fata de aceste termene limita este efectuata de MAGIC SMART GRUP SRL numai daca este necesara îndeplinirea obligatiilor care decurg din regulamentul MAGIC SMART GRUP SRL.

7. Ce drepturi aveti?
7.1. În legatura cu prelucrarea datelor dvs. personale, puteti sa contactati MAGIC SMART GRUP SRL si sa o solicitati:

  • Informatii privind datele dvs. cu caracter personal, ce au fost prelucrate de MAGIC SMART GRUP cu privire la scopul si natura prelucrarii datelor cu caracter personal, inclusiv informatii despre potentialii beneficiari ai datelor cu caracter personal, în afara MAGIC SMART GRUP SRL. Informatiile generale privind prelucrarea datelor cu caracter personal sunt men?ionate în aceste regulament.
  • Accesul la datele pe care le-ati furnizat catre MAGIC SMART GRUP SRL, fie în timpul înregistrarii, fie în timpul lansarii unei programari. Daca se exercita acest drept, MAGIC SMART GRUP SRL va va confirma daca si care date personale sunt prelucrate si, daca este cazul, va vor fi puse toate la dispozitie, împreuna cu informatiile despre prelucrarea acestora.
  • Corectarea datelor cu caracter personal, în cazul în care acestea sunt inexacte sau incomplete.
  • Justificarea si eliminarea unei stari defectuoase (cum ar fi blocarea, corectarea, completarea sau stergerea datelor personale) daca considerati ca  MAGIC SMART GRUP SRL proceseaza date cu caracter personal ce contravine protectiei vietii personale sau încalcând reglementarile legale.
  • stergerea datelor cu caracter personal (asa-numitul drept de a fi uitat) sau prelucrarea limitata a acestora, în cazul în care acestea nu mai sunt necesare în aceste scopuri sau dac? MAGIC SMART GRUP SRL nu mai are un motiv legitim de a procesa date cu caracter personal, inclusiv în cazurile în care nu sunteti de acord cu prelucrarea ulterioara. În îndeplinirea acestor conditii, MAGIC SMART GRUP SRL va va sterge total sau partial datele.
  • Transferarea datelor personale prelucrate automatizate obtinute prin consimtamântul dvs. de la MAGIC SMART GRUP SRL catre o alta entitate în care MAGIC SMART GRUP SRL transmite dvs. sau unui alt administrator la alegerea dvs. datele dvs. personale într-un format utilizat în mod obisnuit.

7.2. În plus, clientii MAGIC SMART GRUP SRL pot contesta prelucrarea datelor cu caracter personal în cazul trimiterii de comunicari irelevante sau a unor evaluari a preferintelor de cumparare, în baza carora MAGIC SMART GRUP SRL va înceta imediat prelucrarea datelor cu caracter personal în aceste scopuri.

8. Securitatea datelor
8.1. MAGIC SMART GRUP SRL este responsabil de securitatea datelor dvs. Manipularea datelor cu caracter personal este în deplina conformitate cu legislatia în vigoare, inclusiv cu Politica generala de confidentialitate (GDPR). MAGIC SMART GRUP pune mare pret pe securitatea din punct de vedere tehnic si organizational când prelucreaza date cu caracter personal.
8.2. Toate datele cu caracter personal în forma electronica sunt stocate în baze de date si sisteme accesibile numai persoanelor care au nevoie sa dispuna direct de aceste date cu caracter personal în scopurile specificate în aceste reguli si numai în masura în care acest lucru este necesar. Accesul la aceste date personale este protejat printr-o parola si un firewall. Securitatea datelor personale este testata în mod regulat de MAGIC SMART GRUP SRL si îmbunatatind continuu protectia.

9. Contact
9.1. Daca aveti orice fel de nelamurire referitoare la procesarea datelor personale sau în cazul în care considerati ca vi s-au încalcat drepturile, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: data.protection@saloanelemagic.ro sau la numarul de telefon: +40724663785
 
10. Valabilitate
10.1. Acest regulament intra în vigoare începând cu 25.05.2018.

11. Locatii
Regulamentul se aplica in cadrul tuturor locatiilor MAGIC SMART GRUP SRL:

  • Magic Salon Berceni - Sos. Oltenitei, 140, Bucuresti, Sector 4;
  • Magic Salon Rahova - Sos Alexandriei, Nr 90, Bucuresti, Sector 5;
  • Magic Salon Pantelimon - Sos Pantelimon, Nr 91, Bucuresti, Sector 2;
  • Magic Salon Dristor - Bvd Camil Ressu, Nr 8, Bucuresti, Sector 3;
  • Magic Salon Militari - Bvd Iuliu Maniu, Nr 59, Bucuresti, Sector 6;
  • Magic Salon Otopeni - 23 August, Nr 1, Otopeni, Judetul Ilfov;
  • Magic Salon Drumul Taberei - Str Brasov, Nr 24, Bucuresti, Sector 6;
  • Magic Salon VictorieI - Sos Nicolae Titulescu, Nr 81-87, Bucuresti, Sector 1;
  • Magic Salon Titan - Bvd 1 Decembrie 1918,  Nr 41, Bucuresti, Sector 3;
  • Magic Salon Baneasa - Bvd Aerogarii, Nr 2-8, Bucuresti, Sector 1;
  • Magic Salon Lacul Tei - Bvd Lacul Tei, Nr 121, Bucuresti, Sector 2;
  • Magic Salon Vitan - Calea Vitan, Nr. 8A, Bucuresti, Sector 3;
  • Magic Salon Diham - Blvd Basarabia, Nr 55, Bucuresti, Sector 2.

 

 
Administrator:
Dragos Muller 

 

 

 

 

Regulament Oficial Ponturi

 

Art 1. Organizatorul

 

Organizatorul este compania SC Magic Smart Grup SRL, cu sediul în Bucuresti, Str. Serg. Nutu Ion, nr.27, sector 5, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comerțului cu nr. J40/9408/2014, CIF RO33472999.

 

Art 2. Participanti
De aceasta campanie beneficiaza orice persoana cu aplicatia mobila Saloanele Magic instalata.

 

Art 3. Locatii

Programul este valabil doar in cadrul locatiilor Organizatorului:

  • Magic Salon Berceni - Sos. Oltenitei, 140, Bucuresti, Sector 4;
  • Magic Salon Rahova - Sos Alexandriei, Nr 90, Bucuresti, Sector 5;
  • Magic Salon Pantelimon - Sos Pantelimon, Nr 91, Bucuresti, Sector 2;
  • Magic Salon Dristor - Bvd Camil Ressu, Nr 8, Bucuresti, Sector 3;
  • Magic Salon Militari - Bvd Iuliu Maniu, Nr 59, Bucuresti, Sector 6;
  • Magic Salon Otopeni - 23 August, Nr 1, Otopeni, Judetul Ilfov;
  • Magic Salon Drumul Taberei - Str Brasov, Nr 24, Bucuresti, Sector 6;
  • Magic Salon VictorieI - Sos Nicolae Titulescu, Nr 81-87, Bucuresti, Sector 1;
  • Magic Salon Titan - Bvd 1 Decembrie 1918,  Nr 41, Bucuresti, Sector 3;
  • Magic Salon Baneasa - Bvd Aerogarii, Nr 2-8, Bucuresti, Sector 1;
  • Magic Salon Lacul Tei - Bvd Lacul Tei, Nr 121, Bucuresti, Sector 2;
  • Magic Salon Vitan - Calea Vitan, Nr. 8A, Bucuresti, Sector 3;
  • Magic Salon Diham - Blvd Basarabia, Nr 55, Bucuresti, Sector 2.

 

Art 4. Campanie

Campania se adreseaza exclusiv persoanelor prevazute in articolul 2.
Pontul reprezinta un serviciu, un pachet de servicii, un produs sau un pachet de sanse pentru Tombola Magic America, la un pret redus.
Ponturile pot fi achizitionate din aplicatia mobila Saloanele Magic, disponibila atat in Google Play, cat si in App Store.
Acestea se gasesc in meniul principal al aplicatiei, in butonul de sus, denumit Ponturi, unde sunt prezente numeroase servicii, pachete de servicii, produse sau pachete de sanse la preturi cu discounturi foarte mari.

In cadrul fiecarui Pont sunt mentionate urmatoarele detalii: serviciul/iile/ produsul/ pachetul de sanse, preturile  lor, data si ora la care sunt valabile, numele salonului si numele prestatorului.

Ponturile sunt achizitionate astfel: beneficiarul trebuie sa selecteze butonul "Cumpara" din cadrul Pontului dorit, sa isi completeze datele cardului si sa finalizeze tranzactia.

Datele cardului vor fi completate doar prima oara cand va fi achizitionat un pont, urmand sa ramana stocate, astfel incat, la urmatoarea tranzactie, ponturile vor fi achizitionate instant, fara a mai fi necesara completarea datelor cardului.

Compania SC Magic Smart Grup SRL stocheaza urmatoarele date personale ale clientului: Nume, Prenume, numar telefon, data nasterii, adresa de email si datele de card. Toate acestea sunt stocate doar in contul personal al clientului si Compania le foloseste exclusiv prin acceptul si dorinta lui de a achizitiona Ponturile. Aceste informatii nu sunt folosite, sub nicio forma, cu alte scopuri.

Compania nu stocheaza direct nicio informatie cu privire la cardurile clientilor sai.  Orice fel de plata este procesata de NETOPIA, o platforma decicata procesarii platilor, si la orice tranzactie realizata de Clienti, acestora le este furnizat un token.

Ponturile sunt de mai multe tipuri:

Pont Produs

In cazul in care clientul achizitioneaza un Pont cu un produs, acesta trebuie ridicat din cadrul salonului in care acesta a fost asignat in maxim 7 zile (locatia de unde poate fi ridicat se poate vedea in detaliile pontului). Produsul nu se trimite prin curier, se ridica personal.
In cazul in care produsul nu este conform descrierii sau din orice alt motiv intemeiat nu se mai doreste, se poate returna contravaloarea lui in puncte de fidelitate in cont.

Pont Serviciu sau Pachete Servicii

Ponturile cu Servicii sau Pachete de Servicii au asignata ziua si ora de valabilitate, prestatorul si salonul. Beneficiarii acestor Ponturi nu vor fi contactati telefonic, intrucat vor regasi toate informatiile ponturilor in detalii si programarea va fi facuta automat.

Pont Serviciu la 5 lei, Laminare Gene, Decolorat Par si Vopsit Par

Aceste ponturi pot fi achizitionate o singura data/ cont de utilizator. Acestea nu au asignata ziua sau prestatorul serviciilor. In cazul acesta, beneficiarii ponturilor vor fi contactati de Organizator in vederea stabilirii programarii, conform disponibilitatii prezentata in descrierea acestora.

* Detaliile ponturilor nu pot fi modificate, iar contravaloarea acestora nu poate fi returnata.

Asadar, persoanele care le achizitioneaza si, din orice motiv nu se prezinta la programare, nu vor primi inapoi contravaloarea pontului achizitionat.

Pont Pachet Sanse pentru Tombola Magic America
Sansele achizitionate sunt benefice pentru Tombola Magic America. Dupa achizitie, acestea vor fi automat alocate in contul Utilizatorului. Acest pachet de sanse nu contine niciun serviciu de infrumusetare si contravaloarea nu se poate restitui.

Art. 5 Durata

Perioada valabilitatii PONTURILOR este nelimitata, incepand cu data de 14.05.2019.

Art. 6 Conditii de validitate

Pentru a beneficia de PONTURI, beneficiarul trebuie sa indeplineasca simultan urmatoarele conditii:

a) Participantul trebuie sa indeplineasca conditiile de la Art. 2

b) In cazul in care beneficiarul este clientul Organizatorului, acesta trebuie sa se inregistreze in aplicatie cu ajutorul codului unic de identificare. Acesta il poate obtine atat din salon, cat si din mediul online: chatul din aplicatie/ chatul de pe site/ facebook/ instagram/ email etc.

c) In cazul in care beneficiarul nu este client Magic, acesta se poate inregistra, completand un formular cu: numele si prenumele, numarul de telefon si adresa de email. Pe email va primi o cheie de activare, cu ajutorul careia se va putea inregistra in aplicatie si va putea achizitiona Ponturi.

 

Art. 8 – Alte Clauze

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata existentei PONTURILOR,  fara o notificare prealabila. Varianta modificata va fi adusa la cunostinta clientilor prin afisare pe site-ul www.saloanelemagic.ro.

Pentru orice alte informatii sau nelamuriri puteti contacta Departamentul Marketing la adresa de e-mail: marketing@saloanelemagic.ro.
Prezentul Regulament  este pus gratuit la dispozitia clientilor la cererea acestora in salon.


ADMINISTRATOR,

Dragos Muller

 

 

 

Regulamentul campaniei "Vino la noi cu Uber, Bolt, Black Cab, FreeNow sau Yango si iti platim 25% din cursa!"


Organizatorul este compania SC Magic Smart Grup SRL, cu sediul în Bucuresti, Str. Serg. Nutu Ion, nr.27, sector 5, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comerțului cu nr. J40/9408/2014, CIF RO33472999.

 

Art 2. Participanti

Campania promotionala este valabila clientilor Organizatorului din punctele de lucru stabilite la Art. 3.

 

Art 3. Locatii

Programul este valabil doar in cadrul locatiilor Organizatorului:

  • Magic Salon Berceni - Sos. Oltenitei, 140, Bucuresti, Sector 4;
  • Magic Salon Rahova - Sos Alexandriei, Nr 90, Bucuresti, Sector 5;
  • Magic Salon Pantelimon - Sos Pantelimon, Nr 91, Bucuresti, Sector 2;
  • Magic Salon Dristor - Bvd Camil Ressu, Nr 8, Bucuresti, Sector 3;
  • Magic Salon Militari - Bvd Iuliu Maniu, Nr 59, Bucuresti, Sector 6;
  • Magic Salon Otopeni - 23 August, Nr 1, Otopeni, Judetul Ilfov;
  • Magic Salon Drumul Taberei - Str Brasov, Nr 24, Bucuresti, Sector 6;
  • Magic Salon VictorieI - Sos Nicolae Titulescu, Nr 81-87, Bucuresti, Sector 1;
  • Magic Salon Titan - Bvd 1 Decembrie 1918,  Nr 41, Bucuresti, Sector 3;
  • Magic Salon Baneasa - Bvd Aerogarii, Nr 2-8, Bucuresti, Sector 1;
  • Magic Salon Lacul Tei - Bvd Lacul Tei, Nr 121, Bucuresti, Sector 2;
  • Magic Salon Vitan - Calea Vitan, Nr. 8A, Bucuresti, Sector 3;
  • Magic Salon Diham - Blvd Basarabia, Nr 55, Bucuresti, Sector 2.

 

Art. 4. Durata
4.1. Promotia este organizata si desfasurata in perioada 15 Noiembrie 2018 - 31 Decembrie 2020.
Promotia este organizata si desfasurata in cadrul locatiilor prevazute la Articolul 3, in conformitate cu prevederile prezentului Regulament. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau completa oricand Regulamentul, precum si dreptul de a suspenda si/sau inceta si/sau intrerupe si/sau prelungi oricand desfasurarea Promotiei.
4.2. Informatiile date de participanti devin proprietatea Organizatorului si vor fi folosite doar in conditiile si termenii din prezentul Regulament.


Art 5. Informari referitoare la campanie
Campania se adreseaza exclusiv persoanelor prevazute in articolul 2.
Campania se desfasoara astfel: Pentru a putea beneficia de campanie, Participantii trebuie sa vina cu Uber, Bolt,  Black Cab, FreeNow sau Yango la una din Locatiile prevazute in Art 3, sa beneficieze de servicii de infrumusetare, urmand ca la sfarsit, cand le achita, sa arate receptiei salonului aplicatia deschisa in pagina in care apare cursa efectuata catre salon, si, respectiv, suma cursei. Astfel, vom transfera Participantilor 25% din valoarea cursei, in puncte de fidelitate, pe contul Magic (1 punct = 1 leu).

Campania este valabila exclusiv pentru cursele spre locatiile prevazute in Articolul 3.
Promotia este organizata si desfasurata in perioada 15 Noiembrie 2018 - 31 Decembrie 2020.
 
Art. 6 – Alte Clauze
Pentru orice alte informatii sau nelamuriri, puteti contacta Departamentul Marketing la adresa de e-mail: marketing@saloanelemagic.ro.
Prezentul Regulament este pus gratuit la dispozitia clientilor la cererea acestora in salon.

ADMINISTRATOR,
Dragos Muller

 

 

 

 

 

Regulament de desfășurare a concursului

Magic  America

 

Art 1. ORGANIZATORUL

 

Organizatorul este compania SC Magic Smart Grup SRL, cu sediul în Bucuresti, Str. Serg. Nutu Ion, nr.27, sector 5, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comerțului cu nr. J40/9408/2014, CIF RO33472999.

 

Art 2. PARTICIPANTI

In concursului MAGIC AMERICA se poate inscrie orice persoana care isi instaleaza aplicatia mobila Saloanele Magic si achizitioneaza servicii de infrumusetare din locatiile Organizatorului.

 

2.1.  DREPTUL DE PARTICIPARE

În cazul în care câştigătorul unuia dintre premii este minor (cu vârsta sub 18 ani), acesta va fi îndreptăţit să intre în posesia premiului doar cu acordul scris al părinţilor sau al tutorelui sau legal, iar în cazul în care câştigătorul unuia dintre premii este incapabil de drept (ca urmare a unei alte situaţii decât neîmplinirea vârstei de 18 ani), acesta va fi îndreptăţit să intre în posesia premiului numai cu acordul scris al tutorelui său legal. Nu au drept de participare la această campanie angajaţii organizatorului, precum şi cei ai partenerilor acestuia, care sunt implicaţi în organizarea şi desfăşurarea concursului, şi nici rudele de gradul I si II ale persoanelor fizice generic individualizate anterior.

 

Art 3. LOCATII

 

Concursul este valabil in cadrul locatiilor Organizatorului:

  • Magic Salon Berceni - Sos. Oltenitei, 140, Bucuresti, Sector 4;
  • Magic Salon Rahova - Sos Alexandriei, Nr 90, Bucuresti, Sector 5;
  • Magic Salon Pantelimon - Sos Pantelimon, Nr 91, Bucuresti, Sector 2;
  • Magic Salon Dristor - Bvd Camil Ressu, Nr 8, Bucuresti, Sector 3;
  • Magic Salon Militari - Bvd Iuliu Maniu, Nr 59, Bucuresti, Sector 6;
  • Magic Salon Otopeni - 23 August, Nr 1, Otopeni, Judetul Ilfov;
  • Magic Salon Drumul Taberei - Str Brasov, Nr 24, Bucuresti, Sector 6;
  • Magic Salon VictorieI - Sos Nicolae Titulescu, Nr 81-87, Bucuresti, Sector 1;
  • Magic Salon Titan - Bvd 1 Decembrie 1918,  Nr 41, Bucuresti, Sector 3;
  • Magic Salon Baneasa - Bvd Aerogarii, Nr 2-8, Bucuresti, Sector 1;
  • Magic Salon Lacul Tei - Bvd Lacul Tei, Nr 121, Bucuresti, Sector 2;
  • Magic Salon Vitan - Calea Vitan, Nr. 8A, Bucuresti, Sector 3;
  • Magic Salon Diham - Blvd Basarabia, Nr 55, Bucuresti, Sector 2.

 

 

 

 

Art 4. CAMPANIE

Campania se adreseaza exclusiv persoanelor prevazute in articolul 2.

In perioada alocata campaniei, participantii se pot inscrie prin parcurgerea urmatorilor pasi:

  • In primul rand, este necesar ca Participantul sa isi instaleze aplicatia mobila Saloanele Magic, disponibila atat in Google Play, cat si in App Store si sa se autentifice cu codul unic de identificare. Codul de autentificare se obtine prin intermediul Aplicatiei Mobile. In momentul in care deschide pentru prima data aplicatia, ii va aparea ca pas obligatoriu autentificarea.

Este necesar ca Participantul sa isi scrie numarul de telefon in casuta speciala si daca e gasit in baza de date, primeste mesaj cu codul de autentificare. Daca nu are cont, va putea sa isi creeze singur, completand in campurile speciale: numele, prenumele, anul nasterii si adresa de email.

  • Participantul trebuie sa achizitioneze minim un serviciu de infrumusetare.
  • Pe durata desfasurarii campaniei, Participantul poate obtine mai multe sanse de a castiga, fie prin achizitionarea serviciilor de infrumusetare, fie prin rezolvarea provocarilor din aplicatie: atat a celor primite ca notificare, cat si a celor prezente in butonul "Provocari", fie prin achizitionarea unui pachet de Sanse din sectiunea "Ponturi".
  • Valoarea sanselor primite va fi direct proportionala cu numarul inscrierilor in concurs.

 

Castigarea sanselor prin achizitionarea serviciilor

La fiecare leu cheltuit, Participantul va primi 1 sansa. Daca va avea, spre exemplu, un bon de 100 lei, va castiga 100 de sanse.

Numarul sanselor poate fi oricand urmarit in cadrul aplicatiei mobile Saloanele Magic, in sectiunea "Vreau in SUA!".

In cadrul acestei sectiuni ii vor aparea atat sansele castigate la ultima tranzactie, cat si valoarea totala a acestora.

 

Castigarea sanselor prin rezolvarea provocarilor

Pentru a strange mai multe sanse, Participantii trebuie sa acceseze aplicatia mobila Saloanele Magic, sectiunea Provocari si sa dea curs cerintelor acestora. Sansele obtinute din acestea vor fi alocate automat in cont.

 

Castigarea sanselor prin achizitionarea unui pachet de Sanse
Participantul are si optiunea de a achizitiona un pachet de sanse din sectiunea Ponturi. In acest caz, acestea vor fi platite online, cu cardul, iar sansele vor fi alocate automat in cont.

 

Inscrierea in concurs se va face incepand cu 3 Ianuarie 2020, pana pe data de 22 Decembrie 2020 (inclusiv).

Pe data de 23 Decembrie (ora 00:00), mecanismul cumularii sanselor se va opri.

Extragerea va avea loc pe data de 28 Decembrie 2020, cu ajutorul aplicatiei de randomizare random.org.

 

Art 5 DESCRIEREA PREMIILOR SI DESEMNAREA CÂSTIGĂTORILOR

 

Castigatorul va fi premiat cu o excursie de 6 zile in New York, Statele Unite ale Americii, pentru el si pentru inca alte doua persoane dragi.

In cadrul premiului vor fi incluse: taxa de pasaport, de viza, zbor cu avionul dus-intors Bucuresti - New York, card de mancare si de cumparaturi, cazare hotel / casa 5 nopti, mini - excursii in cele mai importante obiective turistice pentru toti cei 3 beneficiari ai premiului.

In cazul in care Castigatorul Premiului 1 nu obtine viza, ii poate oferi premiul fie unei rude, fie unui prieten drag (care la randul lui isi poate selecta 2 prieteni care sa il insoteasca).

 

Ceilalti participanti vor primi puncte de fidelitate. La sfarsitul anului, pe data de 28 Decembrie 2020 se va face conversia din sanse in puncte pe baza unui algoritm.

 

În cadrul acestui concurs, nu se permite acordarea contravalorii în bani a premiilor sau schimbarea acestora.

 

Câstigătorul va fi anuntat pe data de 28 Decembrie, telefonic, pe numarul de telefon din cont si va fi chemat pentru a celebra evenimentul. Tot procesul va fi filmat: extragerea castigatorului, contactarea acestuia si un scurt interviu. Filmuletul va fi transmis tuturor concurentilor, prin Notificare in Aplicatie, pentru a fi anuntati cine a castigat.

Prin acceptarea premiului, câstigătorul acceptă ca numele si imaginea lui să fie făcute publice si folosite de către Organizator în scopuri publicitare, câstigătorul neputând emite pretentii financiare împotriva Organizatorului pentru realizarea si difuzarea acestora. În cazul în care Organizatorul constată că persoana desemnată drept câstigător nu a îndeplinit si/sau nu a respectat oricare dintre condițiile stipulate de prezentul Regulament Oficial, Organizatorul îsi va rezerva dreptul de a suspenda sau retrage oricând drepturile si beneficiile ce revin câstigătorului, fără ca Organizatorul să datoreze vreo despăgubire sau plată respectivului câstigător.


Organizatorul nu va acorda nicio despăgubire în bani sau alte beneficii potentialilor câstigători care nu respectă sau nu întrunesc întocmai cerintele Regulamentului Oficial al Concursului.

 

 

Art 6 PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE
6.1. Prin prezentul Regulament Oficial, Organizatorul si agentiile de publicitate implicate in organizarea Campaniei se obliga sa respecte prevederile:
•    REGULAMENTULUI (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN SI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor, in continuare „GDPR”);
•    Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea nr. 650/2002;
•    Legii 227/2015 privind Codul Fiscal cu modificarile si completarile ulterioare;
•    Codului Civil roman, precum si a tuturor actelor normative in vigoare care se aplica derularii acestei campanii.
6.2. Prin înscrierea in Campanie, Participantii sunt de acord cu toate prevederile Regulamentului si se obliga sa le respecte ca atare, intelegand pe deplin toate efectele acestora. Drept urmare, în cazul în care vor castiga, participantii accepta ca, pentru indeplinirea de catre Organizator a obligatiilor impuse de art. 42, alin. (2) din Ordonanta de Guvern nr. 99/2000, numele acestora si premiul castigat vor fi facute publice in conditiile mentionate mai sus in prezentul Regulament.
6.3. Inscrierea in Campanie, derularea si efectele acesteia implica colectarea si prelucrarea de date cu caracter personal. Datele personale care se colecteaza sunt: 
(i)    pentru Participanti: numarul de telefon; si
(ii) pentru castigatori: nume, prenume, semnatura, nr. de telefon, adresa de e-mail, adresa postala, cont bancar, CNP din CI, fotografie.
6.4. Operatorul datelor personale (denumit in continuare „Operatorul”) este Organizatorul Campaniei, Magic Smart Grup S.R.L.
6.5. Scopul colectarii si prelucrarii datelor personale mentionate la art. 8.3  si 11.2 de mai sus il reprezinta: inscrierea in Campanie, derularea Campaniei, validarea castigatorului, atribuirea premiului, inmanarea premiului beneficierea de premiul castigat, solutionarea eventualelor reclamatii referitoare la derularea Campaniei, formulate conform prevederilor din prezentul Regulament, precum si indeplinirea de catre Organizator si Imputerniciti a obligatiilor prevazute de legislatia in vigoare.
6.6.  Temeiul juridic al colectarii si prelucrarii datelor personale mentionate la art. 8.3 si 11.2 de mai sus il constituie campania promotionala adresata de catre Organizator publicului larg, acceptata de catre participanti prin inscrierea voluntara, iar temeiul legal il reprezinta art. 6 alin. (1), literele a) si 11.7. Mai jos sunt descrise, pe scurt, drepturile pe care GDPR le confera Participantilor si castigatorului, in calitate de persoane vizate (“Persoanele Vizate”):
A. Dreptul de acces la date
(1) Orice Persoana Vizata are dreptul de a obtine de la Operator confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre acesta. Obtinerea confirmarii se face in baza unei cereri scrise, datate si semnate, adresate Operatorului, trimise la adresa acestuia mentionata la Sectiunea 1 din Regulament. 
(2) Persoana Vizata are acces la urmatoarele informatii:
(a)    scopurile prelucrarii;
(b)    categoriile de date cu caracter personal vizate;
(c)    destinatarii sau categoriile de destinatari carora datele cu caracter personal le-au fost sau urmeaza sa le fie divulgate, în special destinatari din tari terte sau organizatii internationale;
(d)    acolo unde este posibil, perioada pentru care se preconizeaza ca vor fi stocate datele cu caracter personal sau, daca acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceasta perioada;
(h)    existenta unui proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri, mentionat la articolul 22 alineatele (1) si (4) din GDPR, precum si, cel putin în cazurile respective, informatii pertinente privind logica utilizata si privind importanta si consecintele preconizate ale unei astfel de prelucrari pentru persoana vizata.
 (3) Operatorul furnizeaza gratuit o copie a datelor cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii. Pentru orice alte copii solicitate de Persoana Vizata, operatorul poate percepe o taxa rezonabila, bazata pe costurile administrative. În cazul în care Persoana Vizata introduce cererea în format electronic si cu exceptia cazului în care Persoana Vizata solicita un alt format, informatiile sunt furnizate într-un format electronic utilizat în mod curent.
B. Dreptul la rectificare : se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, de catre Operator a datelor cu caracter personal inexacte care o privesc pe Persoana Vizata. Persoanele Vizate au dreptul de a completa sau corecta datele cu caracter personal incomplete, inclusiv prin intermediul unei declaratii suplimentare.
C. Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat"): Persoanele Vizate au dreptul de a solicita Operatorului stergerea datelor cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: 
(i)    datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; 
(ii)    Persoana Vizata isi retrage consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; 
(iii)    Persoana Vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; 
(iv)    datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; 
(v)    datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale,
D. Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in urmatoarele cazuri:
(i)    Persoana Vizata contesta exactitatea datelor, pe o perioada care permite Operatorului verificarea corectitudinii datelor; 
(ii)    prelucrarea este ilegala, iar Persoana Vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; 
(iii)    Operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; 
(iv)    Persoana Vizata s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale Operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei respective. 
In cazurile de mai sus, datele respective vor fi marcate si pot fi prelucrate de Operator si/sau Imputernicitii acestuia doar in anumite scopuri.
F. Dreptul la portabilitatea datelor: In cazul in care pe parcursul derularii campaniei si a efectelor acesteia Organizatorul se schimba, Persoana Vizata are dreptul de a primi datele cu caracter personal care o privesc si pe care le-a transmis Organizatorului initial  intr-un mod structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si are dreptul de a solicita transmiterea directa a acestor date noului organizator, fara obstacole din partea Organizatorului initial. 
G. Procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri: Persoana Vizata are dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care o privesc sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa. Cele mentionare anterior nu se aplica daca prelucrarea automata este necesara incheierii sau executarii unui contract cu Organizatorul, daca Organizatorul are o autorizatie in acest sens si daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod explicit. 
H. Dreptul de a obiecta: Dreptul de a obiecta, pe motive legate de situatia particulara a Persoanei Vizate in orice moment, fata de prelucrarea datelor cu caracter personal ale acesteia. In cazul exercitarii obiectiunii la prelucrare, datele cu caracter personal ale Persoanei Vizate care formuleaza obiectiunea nu vor mai fi prelucrate. Exercitarea acestui drept nu presupune niciun cost. Acest drept poate fi invalidat in special daca prelucrarea datelor cu caracter personal este necesara pentru formalitatile aferente indeplinirii unor obligatii legale sau contractuale de catre Operator si/sau Imputernicitul acestuia.
I. Dreptul de a formula plangere: Dreptul de a formula o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in legatura cu aspecte legate de prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Operator si/sau Imputernicitul acestuia.
6.7. Toate drepturile enumerate mai sus se exercita prin transmiterea unei cereri scrise, datate si semnate, la sediul Organizatorului, mentionat in preambul, sau la adresa de e-mail marketing@saloanelemagic.ro .


Art. 7 DURATA

Perioada de inscriere: 03.01.2020 - 22 Decembrie 2020 (inclusiv).

Art. 8 – ALTE CLAUZE

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata existentei programului campaniei "Tombola Magic America",  fara o notificare prealabila. Varianta modificata va fi adusa la cunostinta clientilor prin afisare pe site-ul www.saloanelemagic.ro.

Pentru orice alte informatii sau nelamuriri puteti contacta Departamentul Marketing la adresa de e-mail: marketing@saloanelemagic.ro.
Prezentul Regulament  este pus gratuit la dispozitia clientilor la cererea acestora in salon.

 

ADMINISTRATOR,

Dragos Muller

 

 




Regulament de desfășurare a Giveaway - Magic Valentine

 

Art 1. ORGANIZATORUL

Organizatorul este compania SC Magic Smart Grup SRL, cu sediul în Bucuresti, Str. Serg. Nutu Ion, nr.27, sector 5, Bucuresti, inregistrata la Registrul Comerțului cu nr. J40/9408/2014, CIF RO33472999.

 

Art 2. PARTICIPANTI
In giveaway-ul Magic Valentine pot participa toate persoanele fizice, indiferent de naționalitate, domiciliu, rasă, sex sau religie, rezidente în România, care respectă condițiile prezentului regulament și care urmează indicațiile prezente în acest regulament pentru a-și valida participarea. Nu pot participa organizatorii concursului sau rudele de gradul I ale acestora. 

 

Art 3. DURATA SI LOCUL DE DESFASURARE A CONCURSULUI

3.1. Campania este organizata si se desfasoara incepand cu data de 03.02.2020 si se incheie la data de 14.02.2020, ora 15:00.

3.2. Concursul este organizat si desfasurat prin intermediul paginii de Instagram: https://www.instagram.com/saloanelemagic.ro/ si de facebook: https://www.facebook.com/magicsalon.ro.

 

Art 4. LOCATII

Concursul este valabil in cadrul locatiilor Organizatorului: 

  • Magic Salon Berceni - Sos. Oltenitei, 140, Bucuresti, Sector 4;
  • Magic Salon Rahova - Sos Alexandriei, Nr 90, Bucuresti, Sector 5;
  • Magic Salon Pantelimon - Sos Pantelimon, Nr 91, Bucuresti, Sector 2;
  • Magic Salon Dristor - Bvd Camil Ressu, Nr 8, Bucuresti, Sector 3;
  • Magic Salon Militari - Bvd Iuliu Maniu, Nr 59, Bucuresti, Sector 6;
  • Magic Salon Otopeni - 23 August, Nr 1, Otopeni, Judetul Ilfov;
  • Magic Salon Drumul Taberei - Str Brasov, Nr 24, Bucuresti, Sector 6;
  • Magic Salon VictorieI - Sos Nicolae Titulescu, Nr 81-87, Bucuresti, Sector 1;
  • Magic Salon Titan - Bvd 1 Decembrie 1918,  Nr 41, Bucuresti, Sector 3;
  • Magic Salon Baneasa - Bvd Aerogarii, Nr 2-8, Bucuresti, Sector 1;
  • Magic Salon Lacul Tei - Bvd Lacul Tei, Nr 121, Bucuresti, Sector 2;
  • Magic Salon Vitan - Calea Vitan, Nr. 8A, Bucuresti, Sector 3;
  • Magic Salon Diham - Blvd Basarabia, Nr 55, Bucuresti, Sector 2.

 

Art 5. MECANISM CAMPANIE
Campania se adreseaza exclusiv persoanelor prevazute in articolul 2.
Concursul este organizat si desfasurat prin intermediul paginii de Instagram: https://www.instagram.com/saloanelemagic.ro/ si de facebook: https://www.facebook.com/magicsalon.ro.
Participantii se pot inscrie la concurs pe ambele platforme de socializare - in acest mod vor avea sanse duble de castig.
In perioada alocata campaniei, participantii se pot inscrie prin parcurgerea urmatorilor pasi.

Facebook:
- la postarea cu giveaway-ul - https://www.facebook.com/magicsalon.ro/posts/2689677214472602

- Participantii trebuie sa eticheteze 3 prietene printr-un comentariu, sa dea un share public postarii si sa dea like paginii de facebook Magic Salon.

Instagram
- la postarea cu giveaway-ul - https://www.instagram.com/p/B8GbbZnpvMk/ - Participantii trebuie sa eticheteze 3 prietene printr-un comentariu si sa dea follow paginii de instagram saloanelemagic.ro.

Se vor valida numai inscrierile utilizatorilor care respecta toate conditiile de participare la concurs. 

Art 6 DESCRIEREA PREMIILOR SI DESEMNAREA CÂSTIGĂTORILOR

La finalul concursului, pe data de 14 Februarie 2020, se va realiza o tragere la sorți prin random.org. 

Se vor centraliza toti Participantii de pe Facebook si Instagram.

Se va extrage 1 câștigător. Este foarte important ca acesta sa intruneasa toate conditiile de participare ale Giveawayului.

Premiul constă în: 
Servicii de infrumusetare pentru Castigator si iubitul/ iubita acestuia.

Servicii fata: vopsit/ decolorat par, spalat, coafat, tuns, pensat, manichiura, pedichiura.

Servicii baiat: spalat, tuns, aranjat barba, pensat, manichiura.


Câștigătorul concursului va fi anunțat in data de 14.02.2020, incepand cu ora 16.00. Numele câștigătorului va fi publicat pe pagina de Instagram sau Facebook.

Prin acceptarea premiului, câstigătorul acceptă ca numele si imaginea lui să fie făcute publice si folosite de către Organizator în scopuri publicitare, câstigătorul neputând emite pretentii financiare împotriva Organizatorului pentru realizarea si difuzarea acestora. În cazul în care Organizatorul constată că persoana desemnată drept câstigător nu a îndeplinit si/sau nu a respectat oricare dintre condițiile stipulate de prezentul Regulament Oficial, Organizatorul îsi va rezerva dreptul de a suspenda sau retrage oricând drepturile si beneficiile ce revin câstigătorului, fără ca Organizatorul să datoreze vreo despăgubire sau plată respectivului câstigător.
Organizatorul nu va acorda nicio despăgubire în bani sau alte beneficii potentialilor câstigători care nu respectă sau nu întrunesc întocmai cerintele Regulamentului Oficial al Concursului.

 

 

Art 7 PRELUCRAREA SI PROTECTIA DATELOR PERSONALE
6.1. Prin prezentul Regulament Oficial, Organizatorul si agentiile de publicitate implicate in organizarea Campaniei se obliga sa respecte prevederile:
•    REGULAMENTULUI (UE) 2016/679 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN SI AL CONSILIULUI din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor, in continuare „GDPR”);
•    Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 privind comercializarea produselor si serviciilor de piata, asa cum a fost ulterior modificata prin Legea nr. 650/2002;
•    Legii 227/2015 privind Codul Fiscal cu modificarile si completarile ulterioare;
•    Codului Civil roman, precum si a tuturor actelor normative in vigoare care se aplica derularii acestei campanii.
6.2. Prin înscrierea in Campanie, Participantii sunt de acord cu toate prevederile Regulamentului si se obliga sa le respecte ca atare, intelegand pe deplin toate efectele acestora. Drept urmare, în cazul în care vor castiga, participantii accepta ca, pentru indeplinirea de catre Organizator a obligatiilor impuse de art. 42, alin. (2) din Ordonanta de Guvern nr. 99/2000, numele acestora si premiul castigat vor fi facute publice in conditiile mentionate mai sus in prezentul Regulament.
6.3. Inscrierea in Campanie, derularea si efectele acesteia implica colectarea si prelucrarea de date cu caracter personal. Datele personale care se colecteaza sunt: 
(i)    pentru Participanti: numarul de telefon; si
(ii) pentru castigatori: nume, prenume, semnatura, nr. de telefon, adresa de e-mail, adresa postala, cont bancar, CNP din CI, fotografie.
6.4. Operatorul datelor personale (denumit in continuare „Operatorul”) este Organizatorul Campaniei, Magic Smart Grup S.R.L.
6.5. Scopul colectarii si prelucrarii datelor personale mentionate la art. 8.3  si 11.2 de mai sus il reprezinta: inscrierea in Campanie, derularea Campaniei, validarea castigatorului, atribuirea premiului, inmanarea premiului beneficierea de premiul castigat, solutionarea eventualelor reclamatii referitoare la derularea Campaniei, formulate conform prevederilor din prezentul Regulament, precum si indeplinirea de catre Organizator si Imputerniciti a obligatiilor prevazute de legislatia in vigoare.
6.6.  Temeiul juridic al colectarii si prelucrarii datelor personale mentionate la art. 8.3 si 11.2 de mai sus il constituie campania promotionala adresata de catre Organizator publicului larg, acceptata de catre participanti prin inscrierea voluntara, iar temeiul legal il reprezinta art. 6 alin. (1), literele a) si 11.7. Mai jos sunt descrise, pe scurt, drepturile pe care GDPR le confera Participantilor si castigatorului, in calitate de persoane vizate (“Persoanele Vizate”):
A. Dreptul de acces la date
(1) Orice Persoana Vizata are dreptul de a obtine de la Operator confirmarea faptului ca datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de catre acesta. Obtinerea confirmarii se face in baza unei cereri scrise, datate si semnate, adresate Operatorului, trimise la adresa acestuia mentionata la Sectiunea 1 din Regulament. 
(2) Persoana Vizata are acces la urmatoarele informatii:
(a)    scopurile prelucrarii;
(b)    categoriile de date cu caracter personal vizate;
(c)    destinatarii sau categoriile de destinatari carora datele cu caracter personal le-au fost sau urmeaza sa le fie divulgate, în special destinatari din tari terte sau organizatii internationale;
(d)    acolo unde este posibil, perioada pentru care se preconizeaza ca vor fi stocate datele cu caracter personal sau, daca acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili aceasta perioada;
(h)    existenta unui proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri, mentionat la articolul 22 alineatele (1) si (4) din GDPR, precum si, cel putin în cazurile respective, informatii pertinente privind logica utilizata si privind importanta si consecintele preconizate ale unei astfel de prelucrari pentru persoana vizata.
 (3) Operatorul furnizeaza gratuit o copie a datelor cu caracter personal care fac obiectul prelucrarii. Pentru orice alte copii solicitate de Persoana Vizata, operatorul poate percepe o taxa rezonabila, bazata pe costurile administrative. În cazul în care Persoana Vizata introduce cererea în format electronic si cu exceptia cazului în care Persoana Vizata solicita un alt format, informatiile sunt furnizate într-un format electronic utilizat în mod curent.
B. Dreptul la rectificare : se refera la corectarea, fara intarzieri nejustificate, de catre Operator a datelor cu caracter personal inexacte care o privesc pe Persoana Vizata. Persoanele Vizate au dreptul de a completa sau corecta datele cu caracter personal incomplete, inclusiv prin intermediul unei declaratii suplimentare.
C. Dreptul la stergerea datelor ("dreptul de a fi uitat"): Persoanele Vizate au dreptul de a solicita Operatorului stergerea datelor cu caracter personal, fara intarzieri nejustificate, in cazul in care se aplica unul dintre urmatoarele motive: 
(i)    datele cu caracter personal nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate; 
(ii)    Persoana Vizata isi retrage consimtamantul si nu exista niciun alt temei juridic pentru prelucrare; 
(iii)    Persoana Vizata se opune prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze; 
(iv)    datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal; 
(v)    datele cu caracter personal trebuie sterse pentru respectarea unei obligatii legale,
D. Dreptul la restrictionarea prelucrarii poate fi exercitat in urmatoarele cazuri:
(i)    Persoana Vizata contesta exactitatea datelor, pe o perioada care permite Operatorului verificarea corectitudinii datelor; 
(ii)    prelucrarea este ilegala, iar Persoana Vizata se opune stergerii datelor cu caracter personal, solicitand in schimb restrictionarea; 
(iii)    Operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii, dar persoana i le solicita pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept in instanta; 
(iv)    Persoana Vizata s-a opus prelucrarii pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile legitime ale Operatorului prevaleaza asupra celor ale persoanei respective. 
In cazurile de mai sus, datele respective vor fi marcate si pot fi prelucrate de Operator si/sau Imputernicitii acestuia doar in anumite scopuri.
F. Dreptul la portabilitatea datelor: In cazul in care pe parcursul derularii campaniei si a efectelor acesteia Organizatorul se schimba, Persoana Vizata are dreptul de a primi datele cu caracter personal care o privesc si pe care le-a transmis Organizatorului initial  intr-un mod structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si are dreptul de a solicita transmiterea directa a acestor date noului organizator, fara obstacole din partea Organizatorului initial. 
G. Procesul decizional individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri: Persoana Vizata are dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care o privesc sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa. Cele mentionare anterior nu se aplica daca prelucrarea automata este necesara incheierii sau executarii unui contract cu Organizatorul, daca Organizatorul are o autorizatie in acest sens si daca persoana vizata si-a dat consimtamantul in mod explicit. 
H. Dreptul de a obiecta: Dreptul de a obiecta, pe motive legate de situatia particulara a Persoanei Vizate in orice moment, fata de prelucrarea datelor cu caracter personal ale acesteia. In cazul exercitarii obiectiunii la prelucrare, datele cu caracter personal ale Persoanei Vizate care formuleaza obiectiunea nu vor mai fi prelucrate. Exercitarea acestui drept nu presupune niciun cost. Acest drept poate fi invalidat in special daca prelucrarea datelor cu caracter personal este necesara pentru formalitatile aferente indeplinirii unor obligatii legale sau contractuale de catre Operator si/sau Imputernicitul acestuia.
I. Dreptul de a formula plangere: Dreptul de a formula o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal in legatura cu aspecte legate de prelucrarea datelor cu caracter personal de catre Operator si/sau Imputernicitul acestuia.
6.7. Toate drepturile enumerate mai sus se exercita prin transmiterea unei cereri scrise, datate si semnate, la sediul Organizatorului, mentionat in preambul, sau la adresa de e-mail marketing@saloanelemagic.ro .

Art. 8 – ALTE CLAUZE

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata existentei programului campaniei "Tombola Magic America",  fara o notificare prealabila. Varianta modificata va fi adusa la cunostinta clientilor prin afisare pe site-ul www.saloanelemagic.ro. 

Pentru orice alte informatii sau nelamuriri puteti contacta Departamentul Marketing la adresa de e-mail: marketing@saloanelemagic.ro.
Prezentul Regulament  este pus gratuit la dispozitia clientilor la cererea acestora in salon.

 

ADMINISTRATOR, 

Dragos Muller