Blog


 

Invata sa realizezi bucle de vis fara placa sau ondulator

8.08.2016
Toate aparatele electrice pentru coafarea parului promit look-uri spectaculoase, insa stim cu totii ca folosirea lor regulata conduce la degradarea firelor de par.
Ce ati spune daca ati afla ca exista metode prin care puteti obtine bucle perfecte, fara a supune podoaba capilara tratamentului termic?
Credeti ca este imposibil? Ei bine, va invitam sa descoperiti o metoda ingenioasa, la indemana oricui, cu rezultate magice!

Bucle de revista...din reviste! 
Nu ai moate sau bigudiuri? Ei bine, este momentul sa fii creativa si sa impovizezi!
In acest tutorial, vei descoperi cat de eficienta poate fi o revista folosita, si pe langa asta, vei fi si ECO friendly!
Pentru a obtine bucle perfecte, este necesar ca parul sa fie usor umed, asadar te sfatuim sa il speli si sa il usuci cu foehnul.
Pentru a obtine aceste moate, taie o coala din revista pe jumatate, pe verticala.
Ruleaza fiecare jumatate de foaie, astfel incat sa obtii o fasie lunga si ingusta.
Ia fiecare suvita in parte si ruleaz-o pe bucatile de hartie, de la varf spre radacina, si innoada-le (precum in fotografie).
Poti aplica aceasta metoda seara, inainte de culcare. Aceste bucle se obtin in circa 5 - 6 ore. Chiar daca iti va fi greu sa te odihnesti cu aceste moate in par, stii foarte bine vorba din popor: baba sufera la frumusete, iar dimineata iti garantam niste bucle fine, demne de covorul rosu!
La final nu uita sa aplici o cantitate mica de fixativ, pentru ca buclele sa reziste mai mult timp.
Iti recomandam sa nu te piepteni, ci sa desparti onduleurile cu degetele.