Blog


 

Am deschis MAGIC SALON TITAN! Va asteptam cu drag la magicienii nostri de beauty!

16.06.2016
Cu emotie va anuntam ca astazi, 16 iunie 2016, am deschis cel de-al noualea salon: Magic Salon Titan!
Suntem foarte bucurosi ca suntem prezenti si in aceasta zona! Dorim ca pe viitor sa deschidem saloane de infrumusetare si in locatiile: Crangasi, Tei, Aviatiei, Colentina, Baneasa, Dorobanti, Vitan, pentru a fi cat mai aproape de voi, clientii nostri!
Iubim deschiderile saloanelor noastre! Acestea sunt mereu "condimentate" cu baloane, voie buna si clienti dornici sa ne treaca pragul!
Primul client care "a spart gheata" a fost o doamna care a dorit o manichiura si pedichiura. Am fost foarte incantati sa descoperim ca numerosi clienti de abia asteptau deschiderea si telefonul destinat programarilor suna fara oprire! Ne simtim onorati si va multumim pe aceasta cale ca faceti parte din micul nostru "paradis MAGIC"!
Adresa noului salon este: Bulevardul 1 Decembrie 1918, Numarul 41 (mai exact, este pozitionat la 5 minute de statia de metrou 1 Decembrie 1918).
Programarile se fac exclusiv telefonic, pe numerele de telefon: *9870/ 021.9870, selectand ulterior tasta 9.

De asemenea, tot astazi a aparut un nou numar al revistei Magic Beauty Magazine! In cadrul acestei noi editii de vara, veti afla ce culori de par nu se mai poarta in acest an, va vom invata o metoda ingenioasa de realizat bucle, fara a fi necesar sa folositi aparatele electrice, o veti cunoaste mai bine pe Emilia Oglinda, beauty trainerul nostru intern, veti afla toate informatiile despre machiajul semipermanent si extensiile de gene fir cu fir, veti putea citi horoscopul MAGIC Beauty si veti afla toate noutatile "din culisele magice"!
Noua revista are mult mai multe pagini decat numerele precedente, astfel incat timpul petrecut in salon sa treaca intr-un mod cat mai placut.

Va asteptam cu drag sa pasiti in acest loc MAGIC, unde magicienii nostri de beauty se vor asigura ca veti straluci de frumusete!
Pana atunci, va lasam sa vizionati cateva fotografii de la deschidere!