Blog


 

Afla acum ultimele tendinte de make-up

9.06.2016
Tot am vorbit despre cele mai hot manichiuri, despre coafuri speciale, tratamente faciale, insa de make-up-uri, nu am apucat inca sa va spunem nimic! Categoric nu este timpul pierdut, mai ales ca noul sezon cald de abia si-a facut aparitia si odata cu el s-au nascut noi trenduri!
Care sunt cele mai cool make-up-uri ale verii regasite chiar si pe catwalk? Va lasam sa descoperiti in randurile de mai jos si sa va inspirati din galeria foto!

1. Nuantele azurii pe pleoape
Probabil ca nu ati mai incercat fardul albastru inca din anii '90, insa anul acesta a revenit in trend, cu ajutorul desemnarii albastrului seren ca fiind una din culorile anului 2016!
Credeti-ne cand spunem ca acesta poate multumi toate gusturile! Puteti alege un eyeliner subtil, accente de albastru la coltul ochilor, fard albastru seren, albastru regal, sidefat sau mat, oricare ar fi optiunea voastra, veti stinge aerul fierbinte cu aceste nuante COOL!

2. Pasteluri irezistibile
Ce poate fi mai fresh decat un look romantic, compus din pasteluri?
Un fard serenity in contrast cu un balsam de buze rose quartz sau un fard rose evidentiat de un creion khol maro, obraji imbujorati in nuante peach-rose sau jocuri de culori pe pleoape in nuante de lila, bleu, verde-menta, roz deschis, galben pal!

3. Ten sarutat de soare
Este vara, asadar make-up-urile care pun in evidenta bronzul sunt ideale! Chiar daca pudra bronzanta s-a ascuns o lunga perioada de timp "pe fundul " trusei de make-up sau in spatele rafturilor de cosmetice, acum este pusa din nou in lumina reflectoarelor!
Folositi-o cu masura, pentru ca altfel riscati ca rezultatul final sa arate precum look-ul lui Oompa Loompa (aici). Cel mai bine, pentru a evita aceasta situatie, aceasta pudra se aplica sub forma cifrei 3: pornind din dreptul fruntii, continuand pe pometi si finisand pe barbie.
Pentru a completa acest tip de make-up, alegeti farduri in nuante de maro, auriu, bej, cupru!
 
Vara aceasta radiaza cu un make-up in tendinte!

Pentru un machiaj profesional, realizat ca la carte, va asteptam cu drag la specialistii nostri de beauty!
 
Sursa foto: Pinterest