Blog


 

Fashionista nails cu produsele profesionale pentru nail art - E.MI

20.04.2016
Unghiutele sunt adevarate canvasuri de pictura, pe care le poti tranforma in adevarate opere de arta cu produse profesionale si specialisti in nail art! Si cand spunem opere de arta, chiar vorbim serios!
Produsele de manichiura de la E.MI sunt special concepute pentru nail-art. Din dorinta de a realiza modele pe unghii care imita foarte bine materialele marilor case de moda, s-a nascut acest concept.
Fondatoarea E.MI, Ekaterina Miroshnichenko, este recunoscuta in acest domeniu ca fiind si fondatoarea primei scoli internationale de nail design, este creatoare si inovatoare de tehnici cu drepturi  de autor (tehnica imprimarii foliei de transfer, crackled effects, reptiles effect, liquid stones, velvet sand, 3D vintage si multe altele), toate aceste tehnici fiind regasite in aceste minunate produse!
Linia E.MI este special conceputa pentru a usura munca tehnicienilor de unghii false: timpi scurti de polimerizare, pigmentatia gelurilor este foarte puternica, pensulele sunt special create pentru a realiza designuri spectaculoase in timp foarte scurt, iar gelul este foarte rezistent si aspectul final foarte natural.
Culorile anului 2016 se reg?sesc în colectia CITY WOMAN, si, de asemenea, alte minunate culori pastel.
Pentru a satisfice si asteptarile iubitoarelor de fashion, a luat nastere colectia EMPASTA FASHION TEXTURE, cu ajutorul careia se poate imita maretia stilului baroque, texturii complicate a decora?iilor textile, dantela de lux, linii subtile de petale de flori, arcuri gra?ioase.
La Saloanele Magic vei da personalitate unghiutelor tale si le vei transforma in adevarate piese de rezistenta!
Preturile sunt diferite. Polish Gelul are pretul de 25 lei, modelul pe o unghiuta realizat cu aceste produse este 12 lei, degrade-ul  - 1 leu/ bucata si folia de transfer 5 lei/ bucata.
Va invitam sa vizualizati galeria foto, pentru a vedea o parte din minunatiile realizate cu aceste produse!