Blog


 

Bad hair day? Ghid de supravietuire

4.01.2016
Cu siguranta exista lucruri mai rele in viata decat o "BAD HAIR DAY", dar hai sa recunoastem, cand se intampla, este un adevarat cosmar!
Vestea buna este ca exista numeroase trucuri  care te vor ajuta sa treci peste aceste neplaceri si care te vor ajuta sa transformi aceasta zi, intr-o GREAT HAIR DAY, cu minim de efort!
Iata ce trebuie sa faci, in functie de probleme:

PAR GRAS
•             Daca ti s-a ingrasat parul, esti in mare graba si nu ai timp sa te speli pe cap, spala doar partea frontala a parului, sau jumatatea.  Pe cat suna de ciudat, pe atat de eficient este! In cazul in care ai breton, este suficient sa il speli doar pe el.
•             Cel mai ingenios produs cosmetic si totodata cea mai buna arma contra unei astfel de zile, este samponul uscat! Nu ai unul?  Il poti achizitiona din cadrul saloanelor noastre, la pretul de 55 lei! Mai multe informatii despre acest produs AICI.
•             O alta solutie recomandata de noi: poti incerca sa adopti look-ul: "wet hair".  Acesta se realizeaza foarte usor, fixand cu ajutorul spumei sau gelului, parul pe spate (foto).

VARFURI FOARTE DESPICATE
Bineinteles ca in aceasta situatie doar "zeama de foarfeca" este cea mai indicata pentru regenerarea parului, insa pana la urmatoarea vizita la salon, poti masca acest defect cu un ulei special pentru firele despicate.
Ti-l recomandam pe cel de la WELLA PROFESSIONAL. Il poti gasi in orice Salon Magic, la pretul de 45 lei!

RADACINI CRESCUTE
•             Pentru a estompa diferenta de culoare, schimba partea pe care iti faci cararea sau opteaza pentru coafuri ceva mai dezordonate, cu mai mult volum.
•             O solutie de moment foarte ingenioasa, ar fi aplicarea rimelului pe radacina parului. Persoanele vopsite in culori deschise, pot opta pentru folosirea la radacina a unui sampon uscat (fiind alb, va masca radacina inchisa).

PAR CRET, FARA FORMA
Iti recomandam o coafura care va fi colacul salvator in acest caz,disciplinand firele de par rebele.
Prinde o coada in varful capului, tapeaza parul prins, rasuceste-l imprejur si prinde-l cu ace de par!  Este o coafura simpla, iar efectul va fi, cu siguranta, WOW (foto)!

PAR ELECTRIZAT
Cu aceasta problema ne vom confrunta pe tot parcursul sezonului rece!
De ce se intampla acest lucru? Deoarece aerul este destul de uscat, atat in interior, cat si in exterior.
Pentru a impiedica parul sa o ia razna, iti propunem doua solutii:
•             Pune o cantitate infima de ceara de par sau lotiune pe palme. Netezeste cu palmele parul ?i asa vei reusi sa-l controlezi, fara a aplica produsele peste tot. Aceasta solutie are rezultate la fel de  bune si daca folosesti tonicul de par, in locul cerii.
•             Dac? folosesti o perie potrivita, parul electrizat se va cuminti. Periile cu peri naturali au un efect mai bun asupra parului si sunt mai delicate decat cele cu peri din plastic. Daca parul ti se electrizeaza mereu, foloseste putin fixativ pe perie si apoi perie-ti parul.

PAR LIPSIT DE VOLUM
In cazul in care parul nu  mai are absolut deloc volum, tapeaza-l cu ajutorul unui pieptene cu dinti desi (foto).