Blog


 

Produsele MUMUSO, acum disponibile in Saloanele Magic!

6.07.2020
Se spune ca Parteneriatele ofera ocazia de dezvoltare a acelor idei inovatoare din diferite domenii.
Noi, Magic Salon suntem perfect de acord cu aceasta afirmatie, asa ca ne-am decis sa deschidem portile unui nou parteneriat - care vine in intampinarea clientilor nostri cu produse in trend, la un pret accesibil si de o calitate foarte buna, pentru viata de zi cu zi - si anume cu indragitul brand international - MUMUSO.
Incepand cu luna iulie 2020, clientii Magic vor putea gasi in cadrul celor 15 locatii Magic Salon, produsele MUMUSO, create de designeri internationali renumiti, adresandu-se persoanelor care isi doresc sa fie intotdeauna in trenduri si care urmaresc sa traiasca o viata de calitate. 

Atat Magic Salon, cat si MUMUSO au ca target crearea unui mod de viata modern, care sa aduca experiente unice clientilor, conturand un alt fel de lifestyle axat pe amplificarea frumusetii, creativitatii si utilitatii in toate aspectele vietii de zi cu zi.
 
Cu o varietate mare de articole de beauty&lifestyle care ne dezvaluie un design original, brandul MUMUSO s-a dezvoltat rapid in plan mondial, satisfacand nevoile clientilor din toata lumea, si creand o experienta vesela si relaxanta. 

Acest parteneriat a fost predestinat, si putem dovedi acest lucru chiar din cele doua sloganuri ale Magic Salon si MUMUSO, care promoveaza un lifestyle de o calitate inalta:  “Magic – a different experience”, si  “Life starts with MUMUSO”.

Va asteptam asadar in Saloanele noastre, pentru a descoperi produsele MUMUSO de beauty & lifestyle!