Blog


 

Spune DA unei schimbari de look fara riscuri! Alege o colorare cu Wella Plex!!

9.07.2018
Intr-o zi ploioasa de luni, venim cu o veste cu adevarat magica, menita sa iti fure un zambet si sa te convinga sa te programezi cat mai rapid la hair-stylistii nostri, pentru schimbarea de look la care visezi!
Doresti sa ajungi la un blond platinat fara riscuri?
Acum este  momentul perfect pentru schimbarea de look la care tanjesti,  fara sa iti pui in pericol sanatatea parului!

De ce spunem asta?
Pentru ca am inceput colaborarea cu Wella Plex!!

Ce este Wella Plex si cum functioneaza, va vom relata in cele ce urmeaza:
WellaPlex de la Wella Professionals are la baza o tehnologie inovatoare, Opti pH System, care contribuie la reconstruirea legaturilor din structura firului pentru a obtine un par mai puternic. Formula sa completeaza produsele de colorare de la Wella Proffesionals in timp ce asigura o decolorare perfecta si obtinerea unor culori impecabile.
Opti pH System garanteaza sanatatea si vitalitatea parului pe parcursul tuturor etapelor de colorare. Pentru a beneficia pe deplin de beneficiile WellaPlex, specialistii nostri si cei de la Wella Professionals, recomanda si folosirea tratamentelor de par cu produsul Wella Plex o data pe saptamana, pentru a mentine parul puternic intre colorari. Acesta este un tratament care fortifica firul de par si il ajuta sa nu isi piarda din elasticitate.
 
Asadar, colectia Magic WellaPlex se bazeaza pe 2  produse care contribuie la intarirea firului de par:
No1 Bond Maker – ajuta la recrearea legaturilor din structura firului de par in timpul procesului de decolorare sau vopsit;
No 2 Bond Stabilizer – produsul intareste legaturile, reechilibreaza pH-ul si intareste structura firului de par dupa tratamentul chimic. Ambele produse se folosesc in salon, in timpul procesului de colorare
 
Ce pret are?
In cazul manoperelor de vopsit, preturile variaza in functie de numerosi factori, precum: lungimea si desimea parului, culoarea, istoricul colorantilor folositi samd. In functie de asta, si, bineinteles, in functie de rezultatul dorit, pretul este influentat de numarul tuburilor de vopsea/ cupelor de pudra/ manoperelor etc.
O cupa de pudra Wella Plex costa 33 lei, o cupa de pudra Wella Plex Free Lights (Blondor) 23 lei, un tub de vopsea Koleston cu Wella Plex costa 66 lei, un tub Illumina Wella Plex costa 70 lei, un tub Color Touch Wella Plex 66 lei.
Daca doresti un tratament Wella Plex de refacere a parului, preturile sunt urmatoarele:
- pentru par scurt (pana la urechi) - 55 lei
- pentru par mediu (pana la umeri) - 65 lei
- pentru par lung (peste umeri) - 75 lei
 
Cu WellaPlex, poti spune DA culorii, fara griji!
Spune DA unei schimbari de look fara riscuri si programeaza-ti o vizita la salon pentru un look de impact cu Wella Professionals Wellaplex! <3

Va asteptam cu drag!